Timp de preparare: 25 minute
Grad de dificultate: ușor
Număr de porții: 4
Ingrediente:
1.
Un pachet de 250g taitei de ou
2.
2 linguri de ulei de măsline
3.
Un pumn de coriandru, aproximativ
tocat
4.
300g mazăre
5.
1 ardei iute rosu, fără semințe,
tocat fin
6.
Un pumn de alune prăjite (de pădure)
7.
349g tofu, se taie în cuburi
8.
3 linguri de sos de fasole galben
chinezesc
Mod de preparare:
1.
Se pun taiteii într-o tigaie cu
apa clocotita, se lasă la fiert 4 minute, apoi se scurge apa. Peste taitei se adaugă apoi puțin ulei si jumătate din cantitatea de coriandru disponibila
pentru rețetă și se amesteca.
2.
Se pune wok-ul la încălzit, la foc mediu. Se toarna
restul de ulei impreuna cu mazărea si se prăjește timp de 2 minute. Se adaugă
ardeiul iute si se mai lasă pe foc timp
de 2 minute pana când boabele devin fragede.
3.
Se răstoarnă alunele, tofu si
sosul de fasole galben în wok și se amesteca. Spre final se amesteca și
restul de coriandru, condimente la alegere și se servește cu taitei.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu